Visuele Lasinspectie

Terugkomdag

Terugkomdag voor VTw's

Een terugkomdag voor VTw's is bedoeld om hun kennis en vaardigheden op het gebied van visuele lasinspectie op te frissen en te updaten. Tijdens een terugkomdag komen VTw's bij elkaar om te leren over nieuwe ontwikkelingen, nieuwe normen en voorschriften, en om hun kennis van bestaande technieken en procedures te verbeteren. Tijdens een terugkomdag voor VTw's kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

Ervaring en informatie

Een terugkomdag kan ook dienen als een gelegenheid voor VTw's om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan collega's en experts op het gebied van visuele lasinspectie. 

Een terugkomdag voor VTw's is een belangrijk onderdeel van hun opleiding en certificatieproces, omdat het hen in staat stelt hun kennis en vaardigheden op peil te houden en hun begrip van de nieuwste ontwikkelingen en technieken te vergroten. Het is ook een manier voor werkgevers om ervoor te zorgen dat hun VTw's op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, en om de kwaliteit van hun lasinspecties te waarborgen. Hierbij wordt ook de her-certificering gegarandeerd.

Eisen voor her-certificering VTw